Sylampe smart lille transportabel lampe

Jeg har i mange år været neglebider og da jeg endelig fik hold på det, så havde jeg dels ødelagt mine negle og samtidig satte jeg så høj pris på dem, at de siden hen har fået ekstra opmærksomhed.
At jeg har ødelagt dem består i, at de i dag er blevet ret tynde og derfor knækker meget let og for at beskytte dem, har jeg næsten altid neglelak på.
Hvis jeg så skal deltage i et eller andet arrangement, så skal neglene jo have en ekstra omgang og dette kan godt tage rigtig lang tid. Jeg har førhen fået en del kommentarer omkring, at jeg kunne sidde et par timer eller mere under kontorlampen, for at få lys nok til at ordne mine negle. De senere år har jeg derfor taget disciplinen med ind i stuen. Dette har betydet, at jeg altid har skulle slæbe forskellige slags lamper med ind i stuen og har skulle have forlængerledninger m.m. liggende hen over gulvet for at få lys nok, så jeg kunne sidde og fifle med vandmærker, perler m.m. til mine negle.

Smart lille transportabel sylampe

Det har dog altid frustreret mig grusomt, at der ikke fandtes en anden og lettere løsning. Og da jeg en dag i min søgen efter noget refleksgarn kom forbi hos www.rito.dk faldt jeg over en lille usb sylampe. Jeg kontaktede Rito for at høre, om der var godt lys i lampen og det mente de at der var og mente også, at jeg ville kunne bruge lampen til mit formål omkring neglene. Derfor fik jeg lampen hjem og her den anden aften satte jeg mig spændt i stuen for at finde ud af, om der nu også var lys nok i den lille sylampe.
Jeg vil ikke sige, at den er helt optimal – faktisk kunne jeg godt bruge lidt mere lys. Men den giver alligevel tilpas med lys til, at jeg ikke gider hente forlængerledninger m.m. for at sætte min standerlampe til. Så på sigt tror jeg, at jeg vil prøve at købe en af de sylamper, som er en tand bedre og se, om det ikke giver et endnu bedre lys. Det er denne sylampe, som jeg bruger nu.

sylampe